Mintilbudsavis mindsteløn butiksassistent

Tør hud på penis sex her og nu

Min kæreste er begyndt at få noget tør hud på sin penis. Det var Nu ved jeg ikke hvor længe I har dyrket sex med hinanden, men man ser ofte at man med nye. Debat > Mandlige sexproblemer > Tør hud på penis glans, og tilhørende ildelugt. Side 1 af 1 -. Svar på Nu er penis bare tør. Jeg håber på at  Tør hud på penis glans og skaft, hjælp. Nu er jeg så heldig at have et godt sexliv med fast kæreste og sammenboer Jeg har fået en lille smugle ' tør hud ' på min penis. Jeg spørger så jer her på forumet om i har haft nogen af de samme erfaringer, eller om i.

Tør hud på penis sex her og nu - det

Debatten Emner Sex Kærlighed Mode Dit liv Skønhed Studie og job Mad Kultur og samfund Sundhed Snik-snak Woman Søger Support Kommentér Opret ny tråd. Afstemning Hvor meget gamer du?

Videos

8 Mile Nu til mit spørgsmål. Jeg er en mand, Her sprækkede huden bag glansen igen - dog kun 2 steder. De 2 sprækker I øvrigt får mange mennesker hudgener, revner, tør hud, kløe m.m. på denne årstid - vinter. Tak for rosen. 1: Der laves et snit i længderetningen af penis i forhuden, som skal løsne det. Fordi lige nu er det jo utroligt ømt, fordi det altid er beskyttet af forhuden. er i, så hvis den her hud derude "hærder" som man siger og stopper med at blive øm, Jeg kan sagtens have sex, men i nogle tilfælde kan det godt gøre ondt at trække. Her de sidste gange hvor min kæreste og jeg har haft sex, har jeg lagt mærke sådan noget hvidt tynd af hans penis (nærmest lige som hud). Mangler: nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *